Toffifee kage, kage Toffifee
Opskrifter

Toffifee kage

Toffifee kage er en kage som lyder både lækker for børn og for voksne. Overrask dine fødselsdagsgæster med denne lækre kage!

Ingredienser til Toffifee kage:

3 æg
3 spsk koldt vand
100 g sukker
75 g mel
3-4 spsk kakaopulver, usødet
1 spiseskefuld bagepulver
100 g hakkede hasselnødder
150 g chokolade Toffifee

For chokolade creme:
250g mørk chokolade
200 g nougat
750 g piskefløde

Tilberedning:

Forbered chokoladecreme:
Find en skål, hak chokolade og nougat og prop det i skålen. Find en gryde og varm fløden til medium varme, indtil det begynder at koge. Fjern gryden fra varmen og hæld fløden over chokoladen-nougaten i skålen. Omrør indtil blandingen bliver glat og til blandingen bliver lidt tykkere i konsistensen. Lad det herefter køle i 2 timer.

Forbered kagen:

Forvarm ovnen til 175 ° C. Fedt og mel en rund støbeform på 25 cm i diameter. Bland mel, kakaopulver og bagepulver i en skål.

Adskil æggehvider fra æggeblommer. Bland med en el-mixer æggehviderne sammen med 3 spsk koldt vand indtil det er fast. Gradvist tilføj sukker, pisk konstant indtil sukkeret er opløst.

Tilføj æggeblommer, et ad gangen. Vend herefter melet forsigtigt i blandingen. Hæld blandingen i formen. Bag i 20 til 25 minutter. Nedkøl derefter på en rist.

Brun hasselnødder over medium-høj varme på en pande eller gryde. Hak hasselnødderne og tilføj dem til chokolade cremen. Pisk blandingen med en el-mixer på medium hastighed, indtil blandingen er glat. Placer kagen på et fad. Opdel kagen i to lag. Spred cremen på den første kage lag skiftevis med et lag af kage, og slut med et lag af chokolade-hasselnød creme.

Drys med kakaopulver, dekorer med hakkede hasselnødder og Toffifee.

Velbekomme og nyd din Toffifee kage!

Toffifee kage, kage Toffifee

Denne opskrift har tidligere været bragt på Alletiders dag, en hjemmeside om børnefødselsdage jeg var medejer af en del år.